Hakkımızda

Genç edebiyatçıların sesi olmak için 2012 yılında kurulan Son Ümit, iki yıl süren fanzin macerası ile on binlerce okura ulaştı. Genç kalemleri önceleyen yayın politikası ile pek çok yazar ve şair için kilometre taşı oldu. Gerek düzenlediği yarışma ve etkinliklerle, gerek erişim kolaylığı ile genç yazar ve şairleri geniş kitlelerle buluşturdu. Toplamda on üç sayı süren fanzin, Mart 2015'te yayın hayatına veda etti.

Fanzin macerasının sonlanması ile birlikte Son Ümit, farklı projelere yöneldi. Edebiyatı merkezde tutarak görsel ve işitsel sanatlar üzerine yoğunlaştı. Bu dönemden itibaren; radyo ve televizyon programları hazırladı, kısa ve uzun metraj filmler yayınladı, birçok single ve albümün yapımını üstlendi. Yayınladığı eserlerle birçok uluslararası festivalde ve platformda boy gösterdi. 

2019 yılında bu kez Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek izlenebilir dergi formuyla yayın hayatına başladı. #sonümit, sanat ve edebiyat dünyasının değerli birçok ismine ev sahipliği yaptı. Son Ümit Medya ve beraberinde #sonümit, yenilikçi ve özgün bakış açısıyla yayın hayatını sürdürmeye devam ediyor.



Popüler Yayınlar